Projecte Rius: celebració del 15è aniversari

El 15 de novembre de 2012 Projecte Rius clourà tot un any d’actes de celebració en motiu del seu 15è aniversari. L’acte de cloenda tindrà lloc a l’Espai Cultura d’Obra Social Unnim de Sabadell a partir de les 18 hores i comptarà amb la participació de personalitats de diferents sectors socials relacionats amb el medi natural, com Aniol Esteban, Pere Renom, Montserrat Folch o Miquel Suñer.

La cloenda tindrà com a acte central un espai tertúlia amb el títol “Com ens relacionem amb el medi en la nostra vida quotidiana”, que té com a objectiu debatre com el medi configura molts aspectes de la nostra vida i com el voluntariat pot pendre un paper molt actiu en la seva protecció. Aquest espai comptarà amb la participació de:

Aniol Esteban, biòleg i director de l’àrea d’Economia Ambiental de la ONG britànica New Economics Foundation
Montserrat Folch, especialista en nutrició i divulgadora en el programa “Divendres” de TV3
Pere Renom, biòleg i divulgador científic en el programa “Quèquicom” de TV3
Miquel Suñer, nedador de llargues distàncies en aigües oberts i primer català en aconseguir la Triple Crown Open Water Swimming, participant en iniciatives de conservació oceànica.

L’acte comptarà amb la presència del Hble. Sr. Lluís Recorder, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i del Il·lm. Sr. Manuel Bustos, alcalde de l’Ajuntament de Sabadell, com a exemple del conjunt d’administracions a tots els nivells que han acompanyat al Projecte Rius durant el seu desenvolupament.

La celebració finalitzarà amb la presentació d’un audiovisual en homenatge a tots els voluntaris i voluntàries que pretén destacar els nous reptes i objectius de l’Associació Hàbitats pels propers anys, i d’una copa de cava per a tots els assistents.

Aquesta celebració posa fi a un seguit de jornades i actes per Catalunya que al llarg del 2012 han permès commemorar l’èxit assolit pel Projecte Rius en companyia dels associats i del voluntariat de l’entitat.

L’acte és gratuït i està obert a tot el públic. Les places són limitades i cal insciure’s al telèfon 93 421 32 16 o al correu info@associaciohabitats.cat

La celebració de la cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius està organitzada per Associació Hàbitats i compta amb el suport de Unnim Caixa Obra Social i del Punt Avui, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i Bonpreu.

Cartell de la jornada

Programa de la jornada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s